Narodna knjiga

Soba reptila

Lemoni Sniket
SOBA REPTILA

To je nastavak priče o deci Violeti, Klausu i Sani, siročićima koji su se jedva živi izvukli iz podlih, grabežljivih kandži grofa Olafa. Ili nam se to samo čini. On je glumac, sklon prerušavanju, pa ćemo ga sresti i u sledećim nastavcima "Serije nesrećnih događaja".

Deca su preživela zahvaljujući ljubaznoj komšinici, sudiji Štraus, proveli nekoliko dana u sumornoj kući gospodina Poa, čuvara i izvršioca volje njihovih roditelja i krenula opet u nepoznato, u neizvesnost. Ovoga puta odlaze da žive u kući čoveka koji se zove Montgomeri Montgomeri, odnosno čoveka koji se zove i preziva isto.On je naučnik istraživač, herpatolog. Sprema se da putuje u Peru, u još jednu ekspediciju. Ali pre nego što krene, iako će mu deca biti od velike pomoći, on mora da nađe pomoćnika. Do polaska siročići, Violeta, Klaus, beba Sani upoznaće mnoge reptile koji žive u drugom delu kuće. Sani će se sprijateljiti sa Gujom Otrovnicom. Ujak Monti, kako su oslovljavali svog novog staratelja, bio je mnogo drugačiji od mrskog grofa Olafa…

Nažalost, i ova knjiga u "Seriji nesrećnih događaja" završava se tužno, smrću ljubaznog, pomalo neobičnog istraživača, jer pojavio se grof Olaf, lovac na novac sirote dece, prerušen u asistenta.

povez: tvrd – format: 145x205mm
Cena:
600,00 Дин.

Kontaktirajte nas

Beograd - knjižare       

Kralja Milana 58                               Cetinjska 6

Tel. 065 5275924                         Tel. 065 527 59 24

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.