Narodna knjiga

Srodne duše

Ričard Vebster
SRODNE DUŠE
Prava ljubav nikada ne umire.

Ova knjiga je namenjena onima koji traže više od površnih veza koje nemaju budućnost. Pomoći će vam da pronađete osobu sa kojom ćete moći da podelite svoje nade i snove i ostvarite vezu koju neće prekinuti ni smrt. Ako spadate u malobrojne srećnike koji su već uspeli da pronađu srodnu dušu, ova knjiga će vam pomoći da je sačuvate.

Ričard Vebster, poznati hipnoterapeut, vratio je sećanja na prošle živote stotinama klijenata. Zahvaljujući tome, ustanovio je da svako od nas ima svog savršenog partnera koji ga negde čeka. Nalaženje te prave osobe nije neostvariv san. Potrebno je samo da budete spremni. Kada postignete psihičku, mentalnu, emotivnu i duhovnu spremnost, savršeni partner će se pojaviti u vašem životu.

Čitajući ovu knjigu upoznaćete se sa teorijama karme, reinkarnacije i duše. Pored toga tu su i praktična uputstva za meditaciju i druge vežbe koje će vam pomoći da nađete, privučete i zadržite svoju srodnu dušu. Sve to potkrepljeno je brojnim primerima slučajeva na kojima je autor radio.

Ova knjiga će vam pomoći da ostvarite vezu za koju ne važe reči „dok nas smrt ne rastavi“, jer prava ljubav ne umire. Prava ljubav je večna.

Br. str: 183 – povez: tvrd – format: 140x205mm
Cena:
480,00 Дин.
Obavestite me

Kontaktirajte nas

Beograd - knjižare       

Kralja Milana 58                               Cetinjska 6

Tel. 065 5275924                         Tel. 065 527 59 24

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.