Narodna knjiga

Razum i osećajnost

Džejn Ostin
RAZUM I OSEČAJNOST

Roman jedne od najvećih engleskih spisateljica, Džejn Ostin, Razum i osećajnost je romantična i uzbudljiva melodrama puna iskrenih osećanja ljubavi i prijateljstva, koja na duhovit i životan način prati glavne aktere.
Trti sestre Elinor, Marijana i Margareta, poptuna su suprotnost jedna drugoj. Elinor, pragmatična i ironična, Marijana strastvena i osećajna i Margaret koja je povučena i romantična a dane provodi sanjareći u kućici na drvetu. Budući događaji će rezultirati i ljubavnom pričom između Elinor i Edvarda koji je brat žene njenog oca.
Edvard pokušava da uzvrati ljubav prema lepoj Elinor, ali Fani koja ne voli Elinor na sve načine pokušava da spreči njihovo viđenje i na njeno insistiranje Edvard i odlazi u London.
Dok u svojim novim odajama Elinor pokušava da održi kontrolu nad životima svoje porodice i navikne ih na novi život bez luksuza, sa minimalnim količinama novca dovoljnim tek da se preživi, u isto vreme pokušava da sakrije i svoja osećanja prema Edvardu. Ovakav tok događaja stvara interesantne obrte i daje živost priči.

Po ovom romanu snimljen je i istoimeni film u kome glavne uloge tumače Ema Tompson i Hju Grant.

Br. strana: 252 - Povez: broš
Cena:
800,00 Дин.

Kontaktirajte nas

Beograd - knjižare       

Kralja Milana 58                               Cetinjska 6

Tel. 011/26 42 172                          Tel. 065 527 59 24

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.